Връщат разследването на атентата в Бургас заради претупани разпити!

взривеният автобус

От Националната следствена служба признаха, че се налагали повторни разпити на свидетелите в интерес на разследването на кървавия атентат в Бургас.

Георги Илиев водещ разследването от българска страна, споделил още, че е много вероятно в бързината и суетнята около взрива в Сарафово да има някои  съществени пропуски от разследващите. За да се попълнят празните квадратчета в пъзела, отново трябвало да се привикат някои свидетели, казва Илиев. Все още нямало нови данни около атентата. Засега най-активно се работи по установяването на самоличността на атентатора, не се знае още и кой е притежателят на намерената на мястото на взрива сим карта. Нашите следователи били затруднени най-много от … неразбираемите ръкописни показания.

атентаторът от Бургас

Затова са необходими нови разпити на четирима от пострадалите израелски туристи. Една от тях, Гилат Коланги, вече споделила пред медиите, че нейният съпруг се е сдърпал с атентатора пред багажното отделение на рейса минута преди взрива.  Следователите искат да получат показанията на младата жена,  чийто съпруг загина при атентата в писмен вид. Следовател Георги Илиев споделя още, че на ден в следствието идват около  90 сигнала за атентатора, след като пуснаха неговата снимка. Според Илиев, някои от тези сигнали са сериозни и изискват по-особено внимание.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/f3PlxeupGYY

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Връщат разследването на атентата в Бургас заради претупани разпити!"

  1. Стоян   11.08.2012 at 14:27

    Чакам с нетърпение да кажат нещо истинско, стига с тези разпитали този таксиджия или зяпач. И какво откриха само какво този и онзи е зърнал. А работата на американското бюро за разследване, те до къде стигнаха? Напоследък и за черта, появила се на слънцето се писа. Няма ли учени да обяснят, само гадатели, ми аз да взема да снимам една чиния и да кажа че снощи била прелетяла покрай блока. Шом това е наука.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *