Вдовицата на Бай Миле – Силвия Панагонова управлява бардаците на мъжа си

Силвия Панагонова правела 5000 евро дневен оборот от трите бардака на Боровец

  Силвия Панагонова, вдовица на екзекутирания през 2004 г. бос от СИК Милчо Бонев – Бай Миле, наследи не само милионите на мъжа си, но и мафиотските му дела. Източници на от МВР разкриват, че вдовицата на Бай Миле е собственичка на ударените от ГДБОП преди дни публични домове в зимния курортен комплекс Боровец.

В началото на седмицата антимафиоти щурмуваха три бардака в зимния курорт, маскирани като стриптийз клубове, и заловиха 20 проститутки. Оказа се, че младите дами работят в нощните заведения на Силвия Панагонова с договори на танцьорки, но всъщност предлагат секс услуги срещу заплащане. Основните клиенти на жриците на любовта били английски и немски туристи, дошли в България да карат ски. Тарифата за час на проститутките била твърдо фиксирана на 100 евро, а дневният оборот на трите бардака надхвърлял 5000 евро.

Вдовицата на Бай Миле не управлявала лично публичните домове и дори не посещавала собствените си обекти, за да не я свързват с бизнеса с проституция. Тя поверила мениджмънта на бардаците на криминални авторитети от региона, които навремето работели за Косьо Самоковеца.

Бай Миле беше застрелян преди повече от 8 години, но вдовицата развива успешно мафиотските му дела

Според договорката сутеньорите отчитали 50% от печалбата на Силвия Панагонова. От своя страна вдовицата на Бай Миле предоставяла безвъзмездно терен за платена любов и решавала проблемите на сводниците с полицията, прокуратурата и с други криминални групировки.

Трите бардака отворили врати в началото на 2011-а, като за повече от година съществуване в тях минали над 80 „пеперудки“. Ченгета са на мнение, че само за година вдовицата на Бай Миле е спечелила над 500 000 евро от проститутки. Куриозен детайл е, че дори след масираната полицейска акция на Боровец два от бардаците на Силвия Панаголова все още работят.

„Момичетата подписаха предупредителни протоколи, че не проституират, и декларации, че никой не ги задължава да продават телата си насилствено. На следващия ден след акцията стриптийз баровете отново отвориха врати“, свидетелстват пред жители на Самоков.

Местните твърдят, че Силвия Панагонова от години се изживява като Мадам, само че преди това интересите й в бизнеса с проститутки са били защитавани от Пешо Сумиста.

Тарторът на бандата за поръчкови убийства „Килърите“ бе съдружник със сестрата на Силвия Панагонова – Ина, в няколко фирми, стопанисващи заведения на Боровец.

Реалният общ бизнес на Пешо Сумиста с вдовицата на Бай Миле обаче бил свързан с контрола върху публичните домове в зимния курорт. Тарторът на „Килърите“ воювал за монопола върху бардаците с прочутия бандит Юрий Галев, който бе ликвидиран именно по поръчка на Сумиста.

След като фабриката за поръчкови убийства бе разбита, Силвия Панагонова временно преустановила бизнеса с проститутки в търсене на подходящи гангстери, които да защитават интересите й. Според антимафиотите бомбата, която неизвестен хвърли по къщата на вдовицата на Бай Миле преди няколко месеца, била заради завръщането на Силвия като Мадам №1 на Боровец.

След екзекуцията на Милчо Бонев – Бай Миле, овдовялата му съпруга Силвия наследи цял куп имоти в зимния курорт. Сред притежаваните от нея обекти са вилните селища „Малина“, „Ягода“, хотелите „Мура“, „Ела“ и „Бреза“, дискотека, ресторант и чайна.

Една от причините Силвия Панагонова да не бъде закачана от други мафи-оти е близостта й със сръбския мафиот Сретан Иосич. Следубийството на Бай Миле Иоца Амстердама влезе в конфликт с Младен Михалев – Маджо, който планираше да завземе имотите от наследниците на Милчо Бонев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *