Българки цицат анадолски чобани с телефонни измами!

Ерзурум

Напоследък в турската полиция са получили оплаквания от над 100 мъже от град Ерзурум, че са били измамени от българки. Нашенките им звънели по телефоните  и на чист турски език ги омайвали.

Според свидетелствата на потърпевшите, те им се обаждали и им споделяли небивалици за тежкия живот, който водели в България. След установения контакт задължително започвало изнудване на наивните мъже, с молби за големи суми пари на заем и подаръци. Жените от своя страна им обещавали брак, топли чувства, секс и ги канели да им дойдат на гости. Парите били изпращани на посочен от измамничките адрес в България. Естествено, след като комшиите пратели исканите

телефонни измамни

суми, а те не били малки, телефоните на „любовниците“ замлъквали завинаги. Турците, които подлъгани от поканите идвали в България, не намирали никой на посоченият адрес. Това бил адрес на гробище. Турската полиция е безсилна пред тези ловки мошенички и е помолила нашата да се заеме с измамите. От своя страна ерзурумските полицаи предупреждават комшиите да не вдигат телефона си ако им звъни номер започващ с 00359 – кода на България.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QdHJ9P9P5QA

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Българки цицат анадолски чобани с телефонни измами!"

  1. O котьооо   10.08.2012 at 21:22

    Ще го търсите Хитлер …

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *