Бременните циганки са хит в джебчийството!

Заловена крадла

Според криминалисти бременните джебчийки печелели по 800 лева дневно от джобовете на разсеяните граждани. Наглите бременни дами от ромски произход пребарвали джобове повсеместно по моловете и пазарите. Най-честите техни жертви са чуждите туристи, които били преследвани от ромките на тумби.

Напомпалите кореми циганки били хит, защото в това си състояние не предизвиквали подозрителност, хората ставали по-спокойни и това  улеснявало джебчийките. Ченгетата припомнят, че преди те се движели на групи от по няколко ромки, за да се пазят. Но сега джебчийките ходели поединично, а отстрани ги дебнел сводник, да им прибира “заработката”. Най-пресният случай на закопчана бременна джебчийка бил в Перник. Циганката се опитала да задигне портмоне, след като я заловили, униформените установили, че тя била задържана за кражби 66 пъти! А момичето било едва на … 23 години!

Джебчии в действие

Друга оборотна схема била с невръстни циганета. Колкото до малките джебчии,  органите на реда били с вързани ръце. Ако са малолетни, ги пращаме в дом, ако са над 16 – в поправително училище. Общото е, че всички бягат и се прибират при фамилиите си, жалват се от полицията. От там ни припомнят, че любимите места на джебчиите са молове, спирки, градски транспорт, през лятото – по морето, а през зимата – по ски курортите. Тяхната любима плячка са чуждите туристи.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/INJRkOX5DTY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *