Брат Галев ослепява!

Пламен Галев

От сигурни източници се разбра, че Пламен Галев ослепява. Издирваният от полицията в типичен гангстерски стил се оказа смъртно болен, след като го погнаха.

Галев страдал от диабет, който ерозирал постоянно зрението му, алармираха негови близки, като заболяването се изострило в ареста на Националната следствена служба. На всички направи впечатление, че Брат Галев сложи очила в началото на мегаделото срещу него и „брат“ му.

Да си припомним, че магистратите го обвиняват в организиране и ръководене на престъпна група. Диабетът се засилил и за няколко месеца обвиняемият сменил няколко чифта очила с различни диоптри.

Братя Галеви
Братя Галеви

Специалистите припомнят, че тази болест може да засегне всички органи в тялото, но при Пламен е ударила в очите, бъбреците и периферните нерви. Тази болест е свързана с т.нар. диабетна ретинопатия. При нея лечението никога не спира, а пациентът трябва да се намира постоянно под наблюдение.

След като бяха осъдени да лежат, братя Галеви – Пламен Галев и Ангел Христов се изпариха. В момента клюката твърди, че братята са намерили убежище в ЮАР.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/I8-dxFlDqc8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *