Бомбата на „Какао бийч“ – предупреждение за Таки!

Какао бийч бомба

На „Какао бийч“ от години се събират едни и същи мутри. Босовете на наркотиците от София цяло лято са тук – Радо Слънцето, Камен Куката, Кирчо Руския. Любо Чука също се мярка. Бомбата идва да им покаже, че не са недосегаеми. По-голямата част от бизнеса с наркотици тук вече го държат чужденци. Руснаци и Араби. Нашите бандити тук сигурно са надигнали глави и може да пострадат“, казва бивш полицай от Бургас, който има наблюдение върху процесите на наркопазара в най-оживения морски курорт.
Преди дни пред прословутото заведение „Какао бийч“ избухна бомба. От години то е свърталище на бившите висаджии и отломки от групировката на Таки, които след бягството на боса се опитват да оцеляват в трудните времена без покровител.
Фирмата концесионер на Южния плаж, включително и на заведението е „Ирида-71“. Дружеството е основано от Димитър Димитров – Маймуняка, разстрелян през 2002 г. Точно покрай него в бизнеса с наркотици навлиза и Христофорос Аманатидис

Таки

– Таки.
По времето на ГЕРБ „Ирида-71“ неизменно стопанисва южния плаж в Слънчев бряг. Днес фирмата се управлява от Надя Иванова – приятелката на покойния Маймуняк, а нейн наместник на място е Кирил Спасов. Публична тайна е, обаче че парите от наеми на чадъри и от оборотите на заведенията отиват при хората на Таки.
От известно време Камен Куката предпочитал да посещава „Час пик“ и отбягвал „Какао бийч“ и дискотеката в комплекса „Бедрум“. Миналото лято там също имаше мутренски бой. Тогава Димитър Спасов – Каратиста и хората му влязоха в конфликт с охраната и дори е имало стрелба. Един от гардовете на Каратиста, който е участвал в мелето тогава, наскоро бе убит.
Слуховете носят, че по заведенията на Южния плаж има не само дрога, но и момичета за секс срещу заплащане и то елитни компаньонки. Източникът ни не изключва и варианта конфриктът да е заради този бизнес. Ромките, които пресрещат чужденците по алеята отдавна били за консумация на по-бедните туристи, докато по престижните заведения можело да се намери елитна софиянка със стаж във фотосесиите за 150-200 евро на час. Момичетата сами се предлагали на по-заможните

Проститутките на Слънчев бряг са № 1

туристи от Чехия, Германия и Англия и се превърнали в истински хит това лято.
Обикновено чрез тях ставало и пласирането на кокаин в комплекса. Така освен със секс елитните компаньонки заработват и от безопасно пласиране на дрога сред клиентите си.
„Нашите момичета се търсят дори срещу заплащане. Има и чужденки, които се предлагат без пари, за удоволствие – но са пияни и дебели. Всяка година бизнесът става все по-голям“, казва барман в едно от заведенията на Слънчев бряг. Той няма версия откъде може да е дошла бомбата, но твърди, че софийските момчета от хората на Таки са кротки и не правят проблеми с местните.

ВИДЕО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *