Боксьорът Сашо Пацов изчезна безследно, издирват го чрез Интерпол!

Сашо Пацов

  Сашо Пацов, част от кървавата Банда на чуковете, рязала уши на непокорни дилъри на дрога по заповед на Христофорос Аманатидис – Таки, е поредният гангстер, офейкал от правосъдието под носа на МВР и Съдебна охрана.

Източник от службите за сигурност разкри, че от началото на декември кръвожадният изпълнител на мокри поръчки на Таки е изчезнал безследно и от МВР са го обявили за общонационално издирване.

Преди няколко дни Сашо Пацов е обявен и за дирене в цял свят от Интерпол, макар снимката му все още да не е качена на сайта на международната полицейска мрежа.

Христофорос Аманатидис - Таки

Бягството на Сашо Пацов е предизвикало голямо напрежение между МВР, прокуратурата и съда, научихме от приближени източници. Ченгетата са бесни на магистратите, които са пуснали тайно от затвора бияча на Таки, определяйки му парична гаранция от 2000 лева.

„Сашо Пацов веднъж се укри от съда, издирвахме го чрез Интерпол повече от 2 години, преди да го арестуваме през лятото. Въпреки това той е бил пуснат тайно от килията на ареста и веднага е офейкал от България“, възмущава се столичен антимафиот.

Според данни на ченгетата Сашо Пацов е офейкал в ЮАР, а бягството му е финансирано и уредено от Христофорос Аманатидис – Таки. Криминалистите предполагат, че още един безследно изчезнал гангстер от групата на Таки също се укрива в Южна Африка – става въпрос за люлинския наркобос Христо Вартерян – Ицо Исуса, който е мъртъв според някои.

Сашо Пацов бе обявен за издирване в цял свят през лятото на 2008 г,, когато заедно с Ицо Исуса офейка под носа на ченгетата при акция на антимафиотите срещу бригадата на Таки. Тогава бяха арестувани 8 човека от страховитата Банда на чуковете. Най-известни от бандитите са Любомир Костадинов – Любо Младежа, първи братовчед на Любо Чука, Асен Китанов – Психото и Цветан Миленов – Църи. Неотдавна триото биячи бе осъдено на първа инстанция, но магистратите приеха, че разбойниците само са продавали дрога, а не са рязали уши и трошили крайници на конкурентни дилъри.

Любомир Костадинов - Младежа

Според обвинителния акт на прокуратурата Александър Пацов е бил част от кървавия наказателен отряд от „Люлин“. Пацов е уличен от манекенката Галя Литова, която дава показания, че боксьорът е залял със сярна киселина гаджето й Йордан Лилов.

През февруари 2008 г. Йордан, който е бил „готвач“ на наркобандата – смесвал е кокаина с други вещества, е привикан от Сашо Пацов в столично заведение на улица „Антим I“. На това място е помещавана и хулиганската структура на „София Запад“, управлявана се от Ицо Исуса.

Там 33-годишният мъж е буквално помлян от бой от трима човека – Любомир Симеонов – Чука, Сашо Пацов и Любомир Костадинов — Младежа. Те счупили и двата крака на провинилия се наркодилър, отрязали му двете уши, а най-накрая му залели лицето с киселина. Премазаният Йордан цели 2 месеца бил с опасност за живота.

Сашо Пацов

„Любо Дългия е отрязал ушите му, а Сашо Пацов го е залял с киселина. Третият от биячите на Йордан се казва също Любо, с прякор – Младежа, свидетелства в показанията си в средата на февруари 2008 г. манекенката Галя Литова. Самата тя обаче моли антимафиотите показанията й да бъдат засекретени.

През септември 2010 г., актуалната с анални изпълнения в порноклип моделка пак е привикана на разпит в МВР, като отново потвърждава своите думите.

Срещу Сашо Пацов има показания и на други жертви на Бандата на чуковете, сред които е бившият шофьор на наркобандата Иво Андонов – Буземеца. Той бил инквизиран от Пацов и от Цветан Миленов – Църо по заповед на Ицо Исуса заради липсващи 85 000 лева от касата на „фирмата“. Парите били от търговия с кокаин.

Въпреки солидните обвинения срещу Сашо Пацов той се измъкна сух от правосъдието и дори не бе осъден като част от Бандата на чуковете. Сашо Пацов вече е лежал в затвора за две престъпления – едното е за убийство, а другото – заради катастрофа, причинена от него в нетрезво състояние.

Бягството на Сашо Пацов се случи непосредствено след като властите в Дубай решиха да не екстрадират в България боса на ВИС-2 Христофорос Аманатидис – Таки. Друг от бандата – Любо Младежа, пък неотдавна бе пуснат под гаранция, макар да е осъден на 7 години затвор на първа инстанция за разпространение на дрога.

 

Режел уши за 5 бона

Боксьорът Сашо Пацов получавал месечна заплата от 5000 лева от наркогрупировката „Фирмата“, за да реже уши на конкурентни дилъри на дрога. Познавачи на подземния свят разкриват, че всеки един от членовете на кървавата Банда на чуковете прибирал твърдо месечно възнаграждение, което обаче не било единственият доход на наемниците.

Освен заплатата от 5 бона Сашо Пацов и сподвижниците му получавали хонорар за всяка успешна акция срещу шанаджия – премията за отрязано ухо, поделяна между членовете на бандата, била между 5 и 10 000 лева. Бригадата имала право да задържи за себе си и конфискуваните дрога и пари от конкурентния дилър. При нападението над Мирослав Пелтеков – Мирката например главорезите плячкосали чантичката на люлинския бос на дрогата, в която имало 40 000 лева. Самият Мирката успял да се измъкне по чудо и да запази непокътнати ушите си, след което свидетелствал срещу бандата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *