Бодигардът на отвлечената Лара изпадна в немилост! Виж тежката съдба на Борислав Ценов!

Майката на Лара хвърлила вината за отвличането на детето си върху бодигарда Борислав, който не видял, че го следи джип с трима маскирани е него

Борислав Ценов, 36-годишният охранител на 10-годишната Лара, който бе прострелян при отвличането й, е изпаднал в немилост пред фамилия Брендови. Близки до пазвантина разкриват пред журналисти, че майката на Лара – Моника Добринова, изобщо не се трогнала от опита на Борислав да спаси детето й, а е настояла охранителят да се подложи на детектор на лъжата заради съмнения, че може да има нещо общо с отвличането.

Борислав е бил поставен на машинката само ден след като напусна Военномедицинска академия, а негови познати разкриват, че основната причина охранителят дя бъде изписан толкова бързо от болницата е именно настояването на семейство Брендови да го разпитат надълго и нашироко.

Най-агресивна към Борислав била Моника Добринова. Майката на отвлечената Лара се нахвърлила с вулгарни обвинения към бодигарда дори след като се установило, че той няма нищо общо с похищението, „ти къде спа, че да не видиш, че те следи джип с трима маскирани? Защо не си излязъл от

Невръстното хлапе бе отвлечено пред дома си на столичната улица „Пушкин“ на път за училище

колата, за да посрещнеш Лара и да я настаниш в автомобила, ами си я чакал на запален двигател вътре?“, крещяла като обезумяла отчаяната от липсата на детето си Моника. Съпругата на Брендо виняла бодигарда на дъщеря си и за друго – че не се е усетил, че автомобилът му е бил следен поне няколко дни от похитителите, които преди това са разучили маршрута на Лара. Факт е, че охранителите не са били достатъчно бдителни. Доказателство за това е, че папарак успя безпроблемно да заснеме Лара и майката Моника няколко седмици преди отвличането пред сградата на Централния софийски затвор. Ами ако вместо обектива на фотоапарат срещу фамилията бе насочено оръжие?!

„Борислав е много притеснен да не плати с живота си за това, че отвлякоха детето. Неговият колега, който пази къщата на Брендо, също е в подобна ситуация. Той вече е изгонен от Баневи, но едва ли ще се размине само с това…“, опасяват се познати на охранителите.

Лора Банева

Близки до семейството на кокаиновия крал пък твърдят, че двете сестри Добринови от години настоявали пред Евелин Банев да постави охрана на децата им. Брендо обаче се смятал за недосегаем и бил категоричен, че нито той, нито който и да е член от семейството му има нужда да бъде пазен от бодигардове.

„Те са шпиони, нямаме нужда от тях. Мен ме пазят държавата и службите“, цинично твърдял кралят на кокаина. Факт е, че Брендо никога не е ползвал охрана, в редки случаи – шофьор. Бодигардът Борислав Ценов, който бе ранен при отвличането на дъщеря му, също не бил добре подготвен охранител. Той бил нает преди 3 години от семейството, но само да кара Лара до училище, и то със собствения си автомобил. Борислав взимал 2500 лева заплата при Брендови.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бодигардът на отвлечената Лара изпадна в немилост! Виж тежката съдба на Борислав Ценов!"

  1. Жоро   26.03.2013 at 11:18

    sega taka shte te opaziat, che shte te warnat waw wtori klas, no parwi srok

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *