Бащата на Яна: Чеци уби дъщеря ми, сега аз ще го пречукам!

Яна Кръстева

Бащата на убитото в Борисовата градина момиче изплака, че Чеци трябвало да бъде разстрелян или поне осъден на доживотен затвор.

Разследването по този случай вече е приключило и единственият обвиняем засега си остава Николай Русинов-Чеци. Явор Кръстев, бащата на зверски убитата Яна, е убеден, че Николай е упоил Яна с хлороформ и след това я е изнасилил и убил.

Бащата е сигурен, че е действал сам без никакви съучастници, както смятат от разследването. Имало два косъма, но те може да са на всеки, дори и мои, само разтягат следствието, споделя покрусеният родител. И се заканва, че ако Чеци получи оправдателна присъда, той ще го убие и влезе в затвора вместо него.

Чеци почерпен

Защото не просто вярва, че той е убиецът, а дори е убеден в това и затова ще направи всичко по силите си да получи възмездие, категорично заявява почерненият баща. Сега предстои бащата да преговаря с адвоката си колко пари да искат от обвиняемия.

Кръстев смята всичките пари получени от кръвнината за дъщеря си Яна да ги дари на фондация или детска градина. Обвинителният акт срещу Чеци ще трябва да бъде внесен до края на октомври.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/EKC956zvFrc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *