Бащата на гербаджията Светлин Бонев – 59-годишният Иван Бонев блудствал с деца!

Педофилът Иван Бонев

  Бащата на виден гербаджия от Благоевград е арестуван, след като се оказало, че блудства с малки момиченца. Синът на задържания педофил е Светлин Бонев – активист на ГЕРБ и покрай това от две години директор на Районната дирекция на Българския спортен тотализатор.

59-годишният Иван Бонев е спипан след сигнал, че блудства със съседски деца. Навремето той работел като миньор, а в младините си бил футболист в местния „Пирин“.

Светлин Бонев

Това не е първата му изцепка. Преди две години той работел като портиер в едно от студентските общежития в Благоевград. Студентка подала оплакване срещу него. Тя твърдяла, че една нощ Бонев влязъл в стаята й, седнал на леглото й, съблякъл я и се опитал да прави секс с нея.

До дело обаче не се стигнало въпреки оплакването на момичето. Оказало се, че дознанието допуснало нарушения и затова Районният съд прекратил делото. Студентката явно предпочела да забрави срамната история, още повече че по това време синът на похотливеца е вече сред първите гербаджии в Благоевград.

Александър Ризов

В забавленията с невръстни момиченца Иван Бонев сега намерил и компания в лицето на 61-годишния Александър Ризов. По ирония на съдбата, докато синът на Бонев е активист на ГЕРБ, наследникът на Ризов е известният с криминалните си прояви Валери Ризов – Буркана.

Съседка разкрила тайния интерес на двамата мъже към малки момиченца. При обиските ченгетата намерили и дискове порнографски филми.

Жертви на похотливците станали децата на многодетна безработна майка. Бащата на децата работел като строител и често отсъствал от дома. Родителят на ГЕРБ активиста Бонев си харесал 10-годишно момиченце. Канел малката в дома си, като я подлъгвал с филии с масло. След това я карал да влезе в банята да я изкъпе. „Колегата“ му Александър Ризов действал още по-нахакано – вкарвал в дома си заедно три от сестрите. След интимности с тях им давал и по някой лев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *