Арестуват проституираща чалга певица! Виж коя е тя:

Около чалгарката Марая може да стане напечено. За певицата се твърди, че е била в секс каталога на Хамстера

  Фолкпевица проститутка, която работи за Антон Петров – Хамстера и вдига краката си пред всеки, платил за това 1000 лева, ще бъде арестувана, научихме от приближени източници. Миналата седмица прокурор Милко Момчев, който е обвинител в процеса срещу дясната ръка на Алексей Петров разкри, че чалга певица е участвала в секс каталога на модна агенция „Май Ейджънси“, предлаган от групата на Хамстера.

Обвинителят не пожела да уточни коя е въпросната гърла, но уточни, че е в агенцията и е работила на еднаква тарифа с „колежките“ си – 1000 лева на нощ. Според отлично запознати наши източници, чалга проститутката е Марая от музикална компания „Диапазон Рекърдс“. Нейни снимки – общо 5 на брой, са били открити в прословутия каталог „Салата Цезар“. На две от фотографиите певицата е с откровено порнографска визия.

По време на делото стана ясно, че в прокуратурата са разпитвали клиенти, сред които има и публично известни лица.

Антон Петров - Хамстера

Някои от тях даже са били хванати на калъп в публичните домове, разкри прокурорът. Научихме шокиращи подробности за част от политиците – любители на манекенки. Единият е бивш лидер на националистическа партия, а другият политик е бил депутат от СДС в минало Народно събрание. В списъка с клиенти фигурирало и името на бивш министър от тройната коалиция.

До няколко дни ще бъде готова и техническа експертиза, която да потвърди, че в компютъра на Мисис България Ралица Тодорова на файлове и на вход към каталога „Салата Цезар“ са били предлагани 50 жени за секс, които са в пряка връзка с организираната група на Хамстера.

Източници от службите уточниха, че въпросният каталог не е бил поставен на сайт. „Салата Цезар“ всъщност е името на поща в популярния мейл сървър „abv.bg“. Паролата била подобна на наименованието на каталога. Вътре имало качени имена и снимки. След като мераклията си избере момиче, звънял на сводниците за поръчка.

Парите минавали първо през защитената свидетелка на прокуратурата – бившата Мисис България Ралица Тодорова. Миската е обяснила в самото начало по време на разпитите, единият от които пред съдия, че през 2010 година самият Мирослав Йончев й е направил предложение да осъществят тази дейност, тъй като покрай модната агенция „Май Ейджънси“ имало влиятелни хора с пари.

Сводникът Мирослав Йончев е изнасял в чужбина манекенки на партньорката си Ирина Папазова

След като бизнесът потръгнал, лично Тодорова носела печалбите на Йончев в колата му. През 2011 г. Ралица се оттеглила като основен букер на агенцията, а на нейно място започнал да работи Павел Стойков – Прасето. Прасето при разпитите признал, че е провел телефонен разговор с Йончев, в който е замесена и Ирина Папазова. Именно нейната агенция държи правата за повечето модни конкурси за красота в страната.

„Звънни на Ирина, че има две-три момичета, които си заслужава да заминат в чужбина“, били точните думи на ортака на Хамстера Мирослав Йончев. Впоследствие Ирина Папазова отрече да е изнасяла проститутки за чужбина. Разбра се, че срещу нея също е имало данни и тя е замесена в трафика на момичета.

В разследването срещу престъпниците има събрани шокиращи факти за издевателствата, на които са били подложени момичетата, карани да проституират. Красиви известни българки са били заплашвани със сериозна физическа саморазправа, ако нямат благоразумието да си плащат всеки месец определената сума на „Октоподите“.

Мутри на Хамстера без капка притеснение са притискали носителки на титлите „мис“ и са им предлагали две опции. Или работят към тях, или си бръмчат самостоятелно, но да отчитат 500 лева месечна такса Антон Петров издал заповед на наказателната си бригада да бъдат безкомпромисни й да няма девойка, която да минава метър.

„Няма значение коя на кой е гадже, колко е известна и какви връзки има. Викате ги на разговор една по една и им казвате ясно и просто как стоят нещата. Първо предупреждавате. Ако до месец не ви се отчетат с таксата, ги пребивате“, насъсквал Хамстера мутрите си.

Бабаитите вилнеели в София като истинска наказателна бригада от средата на 90-те години на миналия век. Те използвали служебни коли на фирми в орбитата на „Лев Корпорация“. Най-вече черни бронирани джипове „Мерцедес“ тип кубчета. Точно такъв модел е и личният джип на Хамстера. По тази схема са били привикани на разговори през последната година десетки имена от модния подиум. Източници на вестника разкриха, че е имало и няколко случая на физически издевателства. Момиче от София и девойка от Пловдив били малтретирани, защото ги хванали да работят самостоятелно. Наложени им били и глоби по 3000 лева на всяка. На върха на гангстерската структура е стоял Алексей Петров.

Той имал решаващата дума по какъв начин ще се развива мрежата от секс услуги, какви ще са цените на момичетата и кой ще ги контролира. Към Трактора отивали и по-голямата част от парите, събирани от престъпната организация.

 

Ралица Тодорова се притеснила за живота си и поискала охрана

Заплашили Ралица Тодорова с киселина

Мутра от охраната на Антон Петров – Хамстера е заплашил в началото на миналия месец със заливане с киселина основната свидетелка срещу мафиота Ралица Тодорова. От прокуратурата официално съобщиха, че на 6 ноември Ралица е поискала полицейска охрана.

„Тя изпитва сериозни притеснения за здравето си“, разкри прокурорът по делото Милко Момчев, без да навлиза в подробности. Стана ясно, че заплахата е отправена по телефона. След ареста на Хамстера и Мирослав Йончев Ралица Тодорова е изключила всичките си мобилни номера. Новият й номер се знаел от тесен кръг хора основно от семейството й. Наказателната бригада на „Октопода“ обаче се е сдобила с цифрите. Това най-вероятно е станало чрез подкупен служител на мобилна компания.

Неизвестен засега мъж, за който свидетелката имала подозрение, че е един от бодигардовете на Антон Петров, й казал в слушалката, че ако продължава да сътрудничи на прокуратурата, ще бъде залята с киселина. Това сериозно уплашило красавицата и тя вече е с постоянна охрана на МВР. Ежедневно 4 ченгета дежурят и пред апартамента, в който живее. Жилището се намира в баровска кооперация в кв. „Младост“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *