Антон Петров – Хамстера изнесе бърдаците си в Холандия

Антон Петров - Хамстера усилено изнася жриците на любовта зад граница

  Антон Петров – Хамстера, дясна ръка на Алексей Петров, е преместил бизнеса си с проститутки в Холандия и в Испания, разкриват пред журналисти столични криминалисти. През последните месеци сутеньор №1 в гангстерската организация „Октоподите“ активно изнася жрици на любовта зад граница, след като у нас МВР разби напълно бардаците му.

В ъндърграунда коментират, че Тони Хамстера е съумял да измести от бизнеса с жива плът в Амстердам осъдения преди седмица за двойно убийство в катастрофа сливенски гангстер Йосиф Йосифов. Доскоро Йоско контролираше няколко от най-оборотните витрини в Амстердам, като за него се трудеха близо 200 проститутки. Местната община обаче прекратила договорите за наем със сутеньорите на Йоско заради зачестили случаи на кражби и хулигански прояви. Неофициално се коментира, че холандските общинари не гледали с добро око на ромките от Сливен и региона, които проституират за Йоско в Амстердам.

Богдана Богданова - Сръчната

„След като стартира съдебният Процес срещу Йосифов за катастрофата, която причини мъртвопиян, той занемари сутеньорската дейност.

Брат му Пламен очевидно няма неговия потенциал и не може да се оправи със сводниците и с проститутките, които редовно крадат пари от оборота и не се отчитат коректно“, обяснява пред журналисти запознат с бизнеса с жива плът.

От проблемите на Йоско се е възползвал Антон Петров – Хамстера, който вече контролира цели три бардака в Амстердам. Силовият застраховател от „Лев Инс“ е назначил за отговорник в с*кс империята си 37-годишната жрица на любовта Богдана Богданова – Сръчната. Чернокосата прос-титутка е „пчелата майка“ и всички останали с*кс труженички са длъжни да отчитат парите от сеансите на нея.

„Преди време Богдана работеше за дани Обувката, но двамата се скараха, защото сводникът я лъжеше с парите. Сръчната получаваше по 1000 евро от Обувката за всяко момиче, което уговори да проституира“, разкриват запознати.

Седмичната печалба на Тони Хамстера от бардаците в Холандия надхвърля 150 хил. евро, пресмятат запознати. Парите не се превеждат с бързи парични преводи, за да не бъдат заловени, а се пренасят през границите чрез куриери.

Хамстера използвал и туристическа фирма от орбитата на „Октоподите“, която организирала екскурзии с автобуси до Холандия и Германия. Естествено, шофьорите на рейсовете не декларирали пред митническите власти какви суми пренасят.

Съвсем наскоро Тони Хамстера е отворил „пути клуб“ и в испанския град Валенсия, който се ръководи от Весо Джудиста. В бардака работели около 15 българки и още толкова румънки. Всички проституирали на доброволни начала, а хората на Антон Петров прибирали 50% от заработеното от жриците.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *