Видове кола маска

Кола маската е сред най- предпочитаните средства за обезкосмяване, но не всичките й видове имат едни и същи резултати. Нека разгледаме кои са най- използваните типове кола маска.

kola-maska

Студена кола маска
Най- лесно се използва . Не трябва да се затопля и затова може да се използва по всяко време. За да се депилирате със студена кола маска, просто намажете зоната с помощта на шпатула и слагате памучно парче отгоре. Накрая дърпате рязко. Памучните ленти може да ги измивате и да ги използвате отново.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

Топла кола маска
Много е твърда, трябва да се стопли, за да омекне преди употреба. Има два типа топла кола маска – такава, която може depilaciqда се стопли в тенджера на контролирана температура, или такава, която се топли в микровълнова. Когато се затопли, депилацията се извършва по същия начин, както и със студената. За да я използвате, не трябва да е прекалено гореща, тъй като може да изгори кожата ви.

Ленти кола маска
Има и готова кола маска. Обикновено са ленти, на които предварително е нанесена сместа. Обикновено са с двойно лице и могат да се отрежат, за да депилирате по- специфични места като мишници и вежди.

Съвети при депилация
След като се депилирате, избягвайте дейности, които ще ви изпотяват , тъй като порите са много отворени и така са по- податливи на инфекции. Не тренирайте, не правете слънчеви бани и не се къпете с гореща вода в рамките на 24 часа след депилацията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *