Съвети за оформяне на красиви крака

Мечтаете да си показвате краката и всички да им се възхищават? Проблемът обаче е натрупаната мазнина по тях. За да постигнете желанието си, ви предлагаме поредица от полезни съвети:

kraka-saveti

Мотивирай се! Мотивацията е необходима, за да постигнете всяка цел, както и отслабването на краката. Помислете за нещо, което ви мотивира – например, известна личност с красиви крака или пък за дънките, които вече не ви стават. Ще ви е неприятно от тези мисли, но и ще се нахъсате, за да успеете.

БИО- КОД- природен гел срещу стрии и целулит! 

Въоръжете се с търпение. Всеки би искал да стане като фиданка за два или три дни, но няма как да стане толкова бързо. Необходимо е време, а това предполага да сте търпеливи. Ще ви трябва поне месец, за да придобиете мечтаната форма.

Пийте вода и се хранете добре. За да ускорите процеса, е задължително да пиете много вода. Оставете газираното и пийте по 8 чаши вода на ден. Не яжте пържено и вредна храна. Вместо тях яжте плодове, зеленчуци, бяло месо, овес и kraka-sportдруги видове зърнени храни. Тези храни ще ви помогнат да отслабнете и да моделирате краката си.

Спортувайте. Ако сте си мислели, че ще оформите краката си без движение, сте бъркали. В началото ще ви е трудно, но после ще свикнете.

Тичане. С това упражнение не само ще моделирате краката си, но и ще успеете да отслабнете. Тичането е отлично аеробно и кардио упражнение, а и ще ускорите метаболизма си.

Каране на колело. Идеално упражнение за крака. Ако нямате време за разходка с колело, можете да го правите във фитнес залата.

Плуване. Освен че ви помага да релаксирате, тренирате отлично всички мускули на тялото.

Упражнения за крака. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/szAjgp_VgZk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *