Победете целулита с домашна рецепта с портокали

целулит7ПОБЕДЕТЕ ПОРТОКАЛОВАТА КОЖА С ПОРТОКАЛ

Ако имате целулит, със сигурност ще ви заинтригува този материал как да го преборите с олио от портокал.

Целулитът не само засяга здравето на кожата, но и външният й вид. Много жени се срамуват да носят поли или къси рокли, та дори и бански. Ако и вие сте в това положение, сигурно ви интересува как да се справите с проблема с портокалово олио.

Олиото от портокал има специални качества, които помагат срещу целулита, като например:

Гел срещу стрии и целулит „Био- Код“

Подобрява кръвообръщението. Помага при задържане на течности и намалява трупането на мазнини, което може да причини целулит.
Тонизира кожата. Това не само помага за премахване на портокаловата кожа, но намалява отпуснатостта заради липса на упражнения или отслабване.
Намалява действието на свободните радикали. Тези органични шлаки засягат директнокора кожата, и дори спомагат за образуването на целулита.

Олиото е идеално за антицелулитни масажи заради качествата си, които се отразяват на кожата. Ако искате да се възползвате от ефекта му, може да го потърсите в търговските мрежи, но ние ще ви покажем как да го приготвите у дома.

ДОМАШНА РЕЦЕПТА ЗА ОЛИО ОТ ПОРТОКАЛ

Сложете 60 грама кора от портокал в 3 литра вода. Сложете на бавен огън и сварете за 3-4 часа. След това време, махнете обелките от течността и я изсипете в бутилка. Сложете я на хладно място. Може да използвате олиото всеки ден като го нанасяте с нежни и кръгови масажиращи движения.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *