Перфектно дупе – план как да го постигнете

Дупето е една от най- сложните за поддържане зони на женското тяло, но с дисциплина и упоритост може да се постигне. Трите стъпки за постигане на перфектно женско дупе са: намали, стегни и поддържай.

дупе

Навици за перфектно дупе

За стегнато и оформено тяло, без мазнини – „Диетин – комплект“

1. Ако имате нужда да отслабнете с няколко килограма, следете какво ядете (намалете или премахнете захарта и солта – най- големите врагове на дупето) и правете аеробни упражнения (тичане, разходки, каране на колело) – чрез тях топите и калориите. Комбинирайте ги с упражнения за дупето, които можете да правите и у дома.
2. За да раздвижите кръвообръщението и да „вдигнете“ дупето завършвайте банята със студена вода. Започнете от глезените и движете душа нагоре, докато стигнете ханша.
3. Ако имате бричове, се ориентирайте към хранене с повече фибри, намалете кафето, алкохола и използвайте крем за дупе1тази зона. Правете и упражнения за намаляване на бричовете.
4. Пийте много вода, за да премахвате токсините и да намалявет подуването. Може да пиете и пречистващи напитки – чайове.
5. Движете – така активите кръвообръщението и пречите на задържането на течности.

Добавки за идеално дупе

Козметиката е на ваша страна и ще ви помогне да имате стегнато дупе без целулит. Търсете продукти, които имат някоя от следните съставки:

1. Зелен чай. Чудесен диуретик, който ви помага да топите мазнините. Помага и срещу целулита.
2. Кофеин. Ускорява топенето на мазнините. Може да нанасяте лосиони, които го съдържат, по два пъти дневно, за да радвижите микроциркулацията.
дупе23. Фукус. Великолепно водорасло, което помага срещу отпусната кожа, задържане на течности и поява на целулит.

Правилно нанасяне на козметичен продукт

1. Нанасяйте продукта поне 2 пъти на ден. Първо – сутринта, след баня и при ексфолирана кожа, за да влезе по- добре продукта. Втори път – преди лягане. Така съставките ще действат, докато спите.
2. Начин на нанасяне – приберете палците и правете кръгови движения с останалите пръсти.
Движенията трябва да са отдолу нагоре, като натискате при изкачването. Когато масажирате седалището, тръгвате от най- ниската част и стигате до паласките.

Упражнения за секси дупе. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/xHgJX3YZSP4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *