Няколко начина да се справим с нежеланото окосмение

kosmi-lice

Притеснява ви начинът, по който растат космите ви? Не искате повече това да ви съсипва живота? Предлагаме ви няколко лесни съвета, които ще ви помага за контролирането на нежеланото окосмение.

1. Депилация. Това е най- популярният метод. Има много варианти, чрез които да се изпълнява – кола маска, крем, бръснене, лазер и пр. Всеки един от тях, в различна степен, помага за контролирането на растежа на космите.

2. Отвари. Чаят от мента понижава нивата на тестостерона, който е единственият виновен за прекорменото окосмение. Пийте по две чаши на ден чай от мента в продължение на няколко седмици. Ще видите, че количеството на окосмението ви видимо ще намалее.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

menta-chai

3. Соя и производните й. Соята увеличава естрогена в тялото. Той пък помага за балансирането на мъжките хормони, които всяка жена има. Соевото мляко или тофу в диетата ще ви помогнат да забележите промяната.

4. Лекарства. Контрацептивите, както и някои други, блокират хормоните, отговорни за растежа на обилното окосмение. Тези лекарства обаче не са подходящи за всеки. Може да ви ги предпише само специалист.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *