Нар за гладка и стегната кожа

Нека разгледаме по- обстойно множеството свойства на нара. Ако искате да изглеждате по- млада и да имате искряща кожа на лицето, научете нещо повече за този плод. Заради антиоксидантите си свойства предпазва от дегенерация кожата на жените след 40.

nar-koja

Нарът е богат на флавоноиди и витамин Е. Флавоноидите са вещества, които се съдържат в плодовете и зеленчуците, и са полезни при сърдечни заболявания и атеросклероза. Има анти- алергенни свойства и предпазват от образуването на тромби. Действа положително и при няколко вида рак.

МАСЛО ОТ НАР

Помага за премахване на петната от кожата, помага за естественото й възстановяване, предпазва от ултравиолетови лъчи. Може да се възползвате от свойствата на нара, като го приемате и на сок. Помага за правилното функциониране на организма, вдига имунната защита, ефикасен е при Алцхаймер. Действа противовъзпалително.

За красива и стегната кожа използвайте масло от нар. А за здраво тяло, консумирайте плода на сок или в натурален вид.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

nar-zdrave

ТОКСИЧНИ НАВИЦИ

– Ако сте пушачка, за съжаление ще изглеждате по- възрастна, заради опасните вещества, които се съдържат във всяка цигара. Алкохолът също влияе негативно върху външния ни вид.
– Не забравяйте винаги да се предпазвате от слънчевите лъчи. Винаги използвайте слънчев протектор.

Поддържаната кожа повдига самочувствието ни, прави ни по- красиви.

За да е красива кожата ни, трябва да се храним здравословно и да водим подреден начин на живот.

Започнете да се грижите за храненето и активността си още от тийнейджър, дори от дете.

Не забравяйте, че водата е жизненоважна за тялото ни. Добрата хидратация винаги се отразява на състоянието на кожата ни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *