Мерки срещу целулит

Краката ви болят и от дълго време сте спрели да носите къси поли, защото ви е срам – имате целулит. Не сте само вие – 90% от жените също го имат. Но ако не ви успокоява мисълта, че още много жени също имат целулит, а искате да се избавите, ето няколко полезни съвета:

celulit

1 . Пийте много вода. Водата поддържа клетките хидратирани и така целулита се забелязва по- малко. Пийте поне по 8 чаши вода на ден. Преди закуска, изпийте първата и винаги носете бутилка, когато излизате.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК

2 . Яжте плодове и зеленчуци. Така също ще намалите видимо целулита. Те също съдържат много вода и също ще ви поддържат хидратирани. Наблегнете на суровите зеленчуциbez-celulit – много са богати на вещества и антиоксиданти и ще държат целулита далече от тялото ви.

3 . Изберете здравословните мазнини. Целулитът е причинен от трупането на мазнини под кожата. Ако се намира тонизирана и в добро състояние, целулитът няма да се забелязва. За да е здрава кожата ви, яжте храни богати на омега- 3 мазнини, като маслини, зехтин и риба.

4 . Избягвайте джънк фууд. От тази храна напълнявате и трупате течности и е сред най- големите врагове на красивата кожа и фигура. Избягвайте пържено, храна, богата на натрий или захар, алкохол.

5 . Тренирайте. Допълнете здравословното си хранене с физическа дейност. Правете упражнения за сила (с тежести) или с висока интензивност. Така ще тонизирате мускулите и ще се отървете от целулита.

Упражнения срещу целулит. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/gSd6eoRZSrM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *