Как да свием порите

pori-lice

Размерът на порите се определя най- вече от гените ни, както и типа кожа. Обикновено жените със суха кожа имат малки пори, а тези с мазна кожа – по- големи. Как да намалим видимо размера на порите?

1. Добро почистване. Фундаментално е за намаляването на порите. Хубавият продукт за почистване трябва да съдържа салицилова или гликолова киселина. Трябва да достатъчно рафиниран, за да го използвате всеки ден по два пъти: сутрин и вечер.

2. Никакво стискане. Така няма да станат по- малки, но ще успеете да увредите тъканите им.

3. Крем за заглаждане на порите. Така ускорявате възстановяването на клетките. Тези кремове стимулират по- бързото образуване на нов слой. Кожата изглежда по- свежа, а порите – по- свити.

lice

4. Подходящ грим. Ако се гримирате всеки ден, трябва да използвате подходяща козметика. Гледайте да са леки и да съдържат масла. Преди да нанесете основата, нанесете предхождащ я слой. Така основата няма да потъва в порите и да ги прави да изглеждат по- големи.

5. Финални препоръки. За да забележите съществени промени и резултати, трябва да сте търпеливи и постоянни. На лицето са необходими поне 30 дни, за да се появят промените. Толкова време е необходимо на кожата, за да се възстанови напълно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *