Как да си върнете тялото след раждането

Най- после сте родили и сте сбъднали мечтата си да сте майка. След като се свестите след раждането и първите дни с бебето ви, ще си дадете сметка, че тялото ви се е променило при бременността. Няколко килограма отгоре, отпусната кожа, стрии, по- широк ханш…а нямате никакво време за себе си. Как да възстановите фигурата си?

тяло

ДИЕТА И КОЗМЕТИКА СЛЕД РАЖДАНЕТО

Ще имате нужда от много време и много търпение, за да върнете тялото си, защото последиците от раждането са доста тежки. Но имате енергията, с която ви зарежда бебето, така че бъдете спокойни, имате време да се възстановите.

Месеците след раждането не са подходящи да се подлагате на диета за отслабване. Особено по време на кърменето, вашето дете ще има нужда от всички вещества, така че забравете за бързите диети. Моментът обаче е много подходящ, за да започнете да се храните здравословно и балансирано.

Първите седмици след раждането не е препоръчително да правите упражнения, така че можете да използвате козметика.тяло1 Може да отделите малко време през деня след къпането, за да си нанесете гел срещу стрии, без да забравяте хидратацията.

Гел срещу стрии и целулит „Био- Код“

ФИЗИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ

Когато гинекологът ви го позволи, можете да започнете да правите упражнения. Започнете с упражнения за стягане на вагината, за да избегнете уринарни проблеми в бъдеще. Те са много лесни – стягане и отпускане на мускулите на вагината. Може да ги правите по всяко време, навсякъде. Малко по малко започнете да правите аеробни упражнения за талията и корема.

Една от най- пострадалата зона са гърдите, които много се променят, но след кърменето леко увисват и се отпускат. Затова правете упражнения за засилване на гръдните мускули. Но не се вманиачавайте да си върнете фигурата бързо.

Тренировка за тонус на мускулите след раждането. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/uaiAZrvUAAs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *