Как да премахнем тъмните петна под мишниците

В гардероба си нямате нито една тениска, а идеята, че мишниците ви са тъмни, ви ужасява. Но трябва да намерите решение на проблема. Не може цял живот да си криете мишниците, без да смеете да сложите блуза. Нека разгледаме няколко причини, които могат да доведат до потъмняване на мишниците:

mishnitsi

1 . Бръснене. Когато се бръснете, само отрязвате космите, не ги отстранявате. С времето, този навик увеличавате дебелината на тази част от косъма, която остава под кожата и участват в потъмняването. Ако искате кожата ви да се изчисти, трябва да премахнете корена. Затова използвайте друг метод за обезкосмяване – коламаската.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

2 . Натрупване на мъртви клетки. Ако редовно се потят мишниците ви, може да е зарадиtamni-mishnitsi натрупване на мъртви клетки. Трябва да използвате само продукт за ексфолиране, най- добре с млечна киселина.

3 . Акантозис нигриканс. Това е кожно заболяване, което предизвиква петна по врата, мишниците или слабините. Свързано е с промени в производството на инсулина или действието на жлезите. Засяга основно хора, които страдат от наднормено тегло. Консултирайте се с дерматолог.

Това са основните причини за потъмняване на мишниците. Както виждате, няма от какво да се притеснявате.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *