Как да накараш гърдите си да растат по – бързо

Нашият свят е скован от дълго набиваните в главите стереотипи за красота. Въпреки че не би следвало външният вид да е по – важен от вътрешната красота, много хора съвсем не се интересуват какво става в душата и залагат изцяло на физическата привлекателност. Истината е, че атрактивните хора са приемани по – добре навсякъде и доста по – лесно постигат целите си.

естествено уголемяване на бюста

Това не е някаква психологическа загадка, а проста тактика за манипулация на съзнанието: сексапилната секретарка много по – лесно ще постигне увеличение на заплатата (въпреки че по цял ден реди пасианси на компютъра), сравнено с премазания от труд застаряващ, плешив и пълен работник.

Борбата за оцеляване е една от основните причини, поради които жените искат да имат по – големи и сочни гърди. Някои се подлагат на пластична операция, други избягват хирургическа интервенция или просто не могат да си го позволят. Ето как можете да накарате бюста си да стане по – голям с напълно натурални средства.

За връзката между размера на чашката и телесните тлъстини

Наднорменото тегло е нежелано не само заради модните стандарти, но и защото уврежда здравето по много и различни начини. Въпреки това трябва да знаете, че размерът на гърдите е в пряка връзка с количеството мазнини и по – пълните жени естествено имат по – голям бюст. Не си правете изводите обаче, че трябва да се тъпчете с нездравословни комбинации от храни, за да пораснат момичетата ви по – големи. Защото лесно може да постигнете обратния ефект: затлъстели снага, бедра и ръце, които впоследствие ще ви е много трудно да поправите.

Просто започнете да се храните рационално, да получавате правилното количество калории от правилните продукти. Когато достигнете здравословно тегло ще се чувствате в перфектна кондиция и това ще се отрази на всички ваши части. Що се касае до размера на гърдите, добра идея е да консумирате богати на фитоестрогени (растителен аналог на женските полови хормони) храни, сред които ленено и конопено семе, боб, леща, пшеница, ръж, царевица, нар, фурми.

Противозачатъчни хапчета

Друга тактика (но не толкова безопасна) за естествено увеличаване на бюста е приемът на противозачатъчни хапчета. Повечето от тях са базирани на хормони и обикновено могат да направят гърдите малко по – големи и плътни.

Тренировка: Коренът на всичко добро

Със сигурност сте чували повече от милион пъти, че упражненията са полезни за здравето. Излишно е да изброяваме кои са основните ползи, но все пак ще припомним: засилено чувство за щастие, отслабване, подобряване на сърдечната дейност, превенция на десетки тежки заболявания.

Сред многото ползи се откроява и естественото уголемяване на гърдите. Просто залегнете зад правилните упражнения, които засягат мускулите в тази зона. Така бюстът ви ще стане по – стегнат, голям и твърд, без да се налага да правите магии. Препоръчително е да се консултирате със специалист по фитнес, защото той ще ви насочи към най – правилната стратегия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *