Как да махнем космите от лицето

Как да премахнем окосмението от лицето? Кой е най- подходящият метод? Писнало ти е все да остават някакви косъмчета? Ето нашите съвети за вас!

ЕПИДЕРМИС

Депилатоарните кремове са много удобни за доста жени, тъй като премахват косъма, но само на повърхността. Косъмът, който остават под кожата, ще израсне само след 3-4 дни.

косми

С помощта на шпатула се нанася върху косъма и оставя да престои 10 минути. После се премахва с малка гъба, измива се с хладка вода и накрая се поставя успокояващ крем.

Друг вариант са обезцватителите, тъй като повечето жени предпочитат да го скрият, отколкото да го премахнат. Много са бързи. Трудно ще се забелязва разликата между косъма и цвета на лицето ви.

Лосион за тотално обезкосмяване – „Естетика“. ВИЖ ТУК:

ДЕРМА

Предпочитат се кола маската. Премахва косъма от корен и имате гаранция от 1-3 месеца, че няма да се появи пак.

Ако изберете горещата кола маска, има два варианта: с лепенка или без нея. Предпочита се втория вариант, тъй като след косми1като се постави, трябва да стои само 30 секунди. Премахвате кола маската с пръсти.

Повече обаче се предпочитат студените коли маски. По- малко агресивна е от топлата, по- лесна е, но депилацията трае само около 1 месец.

Когато си оправяте веждите, предварително нарисувайте извивката, която искате и минете с пинсета най- малките косми, както и над горната устна.

Завършете с гел от алое вера върху парче памук. Не използвайте крем с парфюм, защото ще раздразни кожата ви. Изчакайте поне един час преди да се гримирате, за да се затворят порите ви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *