Как да избегнем стриите

След бременността много жени се разстройват, когато видят линии и бели или червени белези, остават по кожата. Това са стриите. Въпреки това, стриите не са проблем само за майките, тъй като рязкото опъване на кожата, наследствени и хормонални фактори също влияят върху външния вид.

strii-sredstva

Забелязали ли сте тези белези да напредват по бедрата, ханша и корема? Не се комплексирайте! Предлагаме ви няколко съвета как да избегнете стриите. Въпреки че има генетични фактори, които се намесват, може да промените начина си на живот и да избегнете белезите по кожата.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК

1 . Пийте много вода. Водата е тайната на по- младата, красива и нежна кожа. Пийте много вода през деня, за да избегнете обезводняването, което е една от причините за стриите: когато пием малко течности, кожата става суха и се появяват стрии. Опитайте!
2 . Хранете се здравословно. Начинът ни на хранене се отразява на кожата ни. Яжте многоstrii-tyalo зеленчуци със зелени листа, плодове и храни, богати на витамини А, С и Е, които са много полезни за кожата.
3 . Избягвайте цигарите и алкохола. Тези вредни навици са опасни за здравето, влошават състоянието на кожата, защото намаляват притока на кислород към клетките.
4 . Използвайте продукти срещу стрии, както и хидратираща козметика. Кремовете за кожа са много полезни. Освен кремовете срещу стрии, използвайте и хидратиращи, които правят кожата мека и чиста.
5 . Правете упражнения. Физическата активност ускорява кръвообращението в цялото тяло и храни кожата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *