Как да имаме красиви крака без целулит

celulit-dieta

Да бъдем честни: повечето от нас имат целулит. Това е често срещан проблем, но ни е срем да говорим за него и предпочитаме да се правим, че го няма. Но съществува! Не е свързан с това дали водим здравословен начин на живот, дали спортуваме и пр. Дори слабите жени имат целулит. Нека разгледаме как да се справим с това неприятно състояние на кожата:

Целулитът е…

Целулитът е тази мазнина, която се вижда и се натрупва в определени части на тялото, като бедра, дупе и пр.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

celulit-otset

Има три компонента, свързани с целулита, които можете да третирате, за да го премахнете: колаген, мазнина и кръвообращение. Цялостното отстраняване на целулита е много трудно, но можете значително да подобрите състоянието му със следните съвети:

1. Ядене на желатин. Консумацията на желатин е полезна за косата, кожата и ноктите. Също така е полезна за ставите и поддържа кожата стегната. Помага за храносмилането и ни осигурява колаген, който е много важен, за да намалим видимо целулита. Съдържа аминокиселини, глицин и пролин, които са необходими за силната имунна защита и помага за регулацията й.

2. Топене на мазнините. Нищо не се постига, ако не се постараем. Затова, ако искаме да заличи целулита, трябва да топим мазнините. Може да практикувате кардио упражнения, като тичане и танцуване. Също така можете да следвате диета за отслабване, като я съчетаете с тренировки за топене на мазнини. Формирането на мускули е най- бързият и ефективен начин за изгаряне на мазнините.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *