Как да хидратираме кожата на тялото през лятото

koja-liato-2

Хидратация е магическата дума през лятото. Слънцето, високите температура и сухото време изсушават кожата, тя изглежда по- състарена и отпусната. Така че, не пропускайте да я хидратирате всеки ден.

През лятото хидратацията е фундаментална. Трябва да пием повече течности, особено вода, плодови сокове, фрешове и пр. Има и доста плодове и зеленчуци, които също ни хидратират: краставици, диня, пъпеш и др. Хидратацията трябва да се случва и отвътре, и отвън.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

koja-sled-depilatsiya

Горещините и слънцето влияят негативно на кожата ни. Да не забравяме и за хлора в басейните. Изсушаването на кожата се изразява по различни начини: лющене, зачервявания, преждевременни бръчки и пр.

Обикновено, когато говорим за красота на кожата, се сещаме само за лицето, защото е най- видимата част. Но какво се случва с останалите части на тялото? Все пак по- голямата част от него е на показ през лятото.

Изберете подходящ за вашия тип кожа продукт, който да нанасяте след баня. Нанасяйте го навсякъде: ръце, крака, гръб, корем, гърди. Няма да ви отнеме повече от 3- 4 минути.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *