Как алкохолът влияе върху целулита

Целулитът е колкото естетически проблем, толкова и медицински и може да засегне различни части на тялото. Един от начините да избегнете или да намалите целулита е като научите кои фактори го причиняват. Сред основните фактори за появата на целулита е алкохолът.

алкохол

За да имате красиво тяло, без омразната ви портокалова кожа, трябва добре да се информирате за причинителите й.

Въпреки че не храненето не е достатъчно, за да се предпазим от целулит, то може да намали вероятността от появата му или да го намали. Ако сте решили да премахнете целулита с диета, от нея задължително трябва да изключите алкохола. Той е основен рисков фактор за образуването на портокалова кожа.

Спасете от целулита и стриите с гела „Био- Код“

Ефектът от алкохола върху кожата

– Алкохолът влияе върху кръвоносните съдове. Ако прекалявате със спиртните напитки, се стига до увеличаване на

Фактори, които водят до целулит
Фактори, които водят до целулит

кръвоносните съдове. По този начин течностите започват да се натрупват и така започва първата фаза на появата на целулита.

– От друга страна, алкохолът помага за трупането на мазнини в определени части от тялото, като корема, ханша, краката. Така се появява портокаловата кожа. Ситуацията се усложнява, ако ядете храни с много захар и мазнини.

Ако искате да се спасите от целулита, трябва много да ограничите консумацията на алкохол. Но и изобщо, ако искате да имате красиво и слабо тяло, пак трябва да намалите доста приема на спиртни напитки. Алкохолът е много калоричен и от него лесно се пълнее.

Алкохолът дебне навсякъде. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/w2KnE6i4JSQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *