Домашни рецепти срещу стрии

strii-recepti

Стриите са белези, които се появяват, когато кожата загуби еластичност, най- вече когато много се е разширила. Тези линии не са опасни за здравето, но от естетическа гледна точка не са красиви. Обикновено стриите се образуват в средния слой на кожата, което ги прави трудни за елиминиране.

В началото стриите имат розов вид, образуват се по определени части на тялото. След време избледняват, но все така се забелязват. Има много начини за справяне с проблема: домашни рецепти, козметични продукти, козметични процедури и пр.

Ние ви предлагаме няколко рецепти, за да се справите с проблема:

Сок от картофи

Картофите притежават свойства, които помагат за възстановяването на клетките на кожата и стимулират растежа.

Вземете един голям картоф, обелете го и го настържете. Изцедете сока от настъргания картоф и го нанесете върху засегнатите зони всеки ден, сутрин и вечер. Оставете сокът да засъхне по кожата и измийте със студена вода.

„БИО – КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

kartof

Белтъци

Съдържат аминокиселини и протеини, които са полезни за намаляване на стриите. За няколко седмици ще видите резултатите.

Разбийте белтъците, докато се образува пяна. После нанесете върху засегнатите зони и оставете да изсъхне. После измийте с хладка вода и сложете малко зехтин, за да не изсъхва кожата.

Какаово масло

Това масло съдържа витамини и минерали, които хидратират в дълбочина кожата и стимулират възстановяването й. Купете си какаово масло и нанасяйте по засегнатите зони два пъти дневно – сутрин и вечер. Масажирайте, докато кожата попие маслото.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *