7 по- различни употреби на балсама за коса

Употребата на балсам е част от грижите, които полагаме за косата си, за да я овлажним. Но освен тази си основна функция, балсамът за коса може да се използва и за други разкрасителни процедури:

kosa-baedmovo-maslo

7. Премахване на грим от очите. Махането на грима от лицето е основна задача, за да поддържаме кожата си в добро състояние. Ако сте останали без крем за сваляне на грим, може да използвате балсама си за коса. Сложете малко количество на едно памуче и почистете. Не се притеснявайте, миглите ви няма да станат чупливи.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

6. За омекотяване на четките за грим. За къде сме без четките, които ни помагат да нанасяме грима. За да поддържате косъма им гъвкав и мек, слагайте им малко балсам.

5. Като крем за кутикулите. Грижата за кутикулите е много важна за ноктите, за да не изглеждат неподдържани. Освен че трябва да ги отрежете по правилен начин, кутикулите трябва да бъдат и хидратирани. Въпреки че има специални масла за кутикулите, с малко балсам пак ще постигнете същия резултат.

nokti-saveti

4. За да се справим със статичното електричество и фриза. Натъркайте малко балсам на ръцете и нанесете върху косата като заглаждате надолу. Така косата няма да е податлива на статичното електричество.

3. За да си разрешите косата. Използвайте бутилка със спрей, напълнете я с вода и добавете малко балсам. Добре разтръскайте сместа: напръскайте косата със сместа и с един гребен разрешете косата от корена до върховете.

2. Като хидратант за вана. Когато си правите вана за отпускане, може да заместите маслата с балсам. Трябва да сложите малко течност на ръцете и да я сложите във ваната. Когато се смеси с водата, ще хидратира кожата ви, освен това ще й придаде приятен аромат.

1. Като крем за бръснене. Когато се бръснете, може да замените сапуна с балсам. Балсамът ще хидратира краката ви, ще им придадат аромат. Трябва ви малко количество и ще имате перфектни крака.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *