7 храни, които образуват целулит

Има много храни, които ни подлудяват, но ако искаме перфектен силует има 7 храни, които трябва да избягваме, за да не ни се образува целулит.

celulit

ХРАНИ, КОИТО ОБРАЗУВАТ ЦЕЛУЛИТ
За да сме честни, не може да се каже за някоя храна, че точно тя причинява целулит. Но има някои неща, които са ясни. Ако ядете определени количества от тях или още по- лошо, ако ги комбинирате помежду си, може да се имат отрицателно влияние върху кожата ни.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК

Ако някоя от храните, които ще ви покажем, ви доставя голямо удоволствие и не можете да се лишите от тях, ви съветваме да ги ядете в малки количества, вместо да ги спирате изцяло.

ЕТО КАКВО ДА ИЗБЯГВАТЕ, ЗА ДА НЕ ВИ ОБРАЗУВА ЦЕЛУЛИТ:
Никакви трансмазнини, които да се трупат там, където не трябва. Не яжте мазни храни като кренвирши, пържено, масло и пр.

Забравете за бързата храна. Ако не искате целулит или искате да се отървете от него, hrana-celulitзабравете за бургерите, и пр.

Друг хранителен продукт, който предизвиква целулит, е захарта. Никакъв сладолед, газирано, сладкиши, тестени и захарни изделия. Избягвайте да ги ядете, защото водят до пристрастяване.

Задържането на течности помага за образуването на целулит, а яденето на храни с много сол или добавянето й, допринася за това.

Алкохолът е голям враг на красивата кожа. Не само защото създава идеално условия за токсичност в организма, който причинява целулит, но и защото влошава състоянието й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *