6 топ храни срещу целулита

Ако търсите начин да се преборите с целулита, които напредва все повече по дупето, бедрата и ръцете ви, вижте тези 6 храни, които задължително трябва да включите в диетата си.

Целулитът е най- голямото зло за жените – независимо дали са слаби или пълни. На някои им личи повече, отколкото на други, но не е невъзможно да се справите с портокаловата кожа.

храни

Как да се справим с целулита по естествен начин

Ако искате да се справите с този проблем, не е необходимо да се криете с дълга пола. Ваш верен съюзник могат да са някои храни, както и гелът срещу стрии и целулит – „Био- код“.

1. Банани. Въпреки че обикновено са забранени в диетите за отслабване, този плод е идеален срещу целулита, защото подпомага кръвообръщението и възпрепятства задържането на киселините. Това се дължи на съдържанието на калий. Така, ще елиминирате по- лесно токсините, които причиняват портокалова кожа.

2. Вода. Пиенето на много вода през деня е задължително, за да сте в добро здраве. Чрез нея елиминирате натрупването на мазнини в тялото. Пийте по 2 литра вода на ден, а през лятото – по 3 литра.

3. Семки от слънчоглед. Съдържат витамин В6 и Е, цинк, калий и селен. Всички тези елементи подсилват и поправят джинджифилтъканите, а и са диуретици. Но не трябва да прекалявате с количеството, тъй като са доста калорични.

4. Джинджифил. Ускорява метаболизма и намалява глада. Така, не само ще свалите няколко килограма, но и ще намалите депата на бедрата, ханша и др. места. Също подобрява кръвообръщението.

5. Яйца. Не се препоръчват за хора с висок холестерол. Въпреки това, белтъците са богати на протеини с малко мазнини и калории. Жълтъците доставят минерали – йод, цинк и желязо, както и витамини.

6. Ечемик. Идеален както срещу целулита, така и за отслабване. Има малко калории и нисък гликемичен индекс.

Упражнения срещу целулит. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/tWe4JqiuGnk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *