6 тайни на красотата от София Лорен

sofia-loren

Легендарната София Лорен вече е на 80 години, но красотата й все така естествена. Ето някои от тайните на италианската актриса за перфектен външен вид:

1. Живее здравословно. София тренира редовно и са храни здравословно, но не прекалено строго. Ето какво казва тя: „ Винаги се будя рано и скачам от леглото… после излизал да се разходя за един час. Разхождам се из парка и си мисля: „Сега като завия на ъгъла, може да открия нещо прекрасно.“Винаги мисля позитивно. Рядко се чувствам тъжна или меланхолична.

2. Грижи се за кожата си с естествени продукти. София Лорен се грижи за кожата на лицето си със…зехтин. Използва го за хидратиране.

3. Избягва стреса. Тайната на красотата е проста и лесна за спазване, според нея: „Трябва да се грижите за себе си. Не яжте много, релаксирайте, четете, гледайте залеза, все такива приятни неща.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

София Лорен на 80 г.
София Лорен на 80 г.

4. Не се възгордявайте с красотата си. София не се възгордява от външния си вид, защото е убедена, че „красивото“ зависи от призмата, през която се гледа. По- важна е вътрешната красота и всичко зависи от поведението ни.

5. Винаги има списък със здравословни храни под ръка. Ето какво представлява, в общи линии, диетата на София Лорен: „ Ям много салата, малко месо, малко плод. Но обичам и сладко.“

6. Избягвайте хлебните изделия. Ето какво ни съветва легендарната актриса: „Не трябва да се прекалява с хляба, защото от нишестето се трупат мазнини. Нишестето в големи количества не е полезно, но някои видове нишесте- са. Трябва да се умерени и да не прекалявате с въглехидратите. “

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *