5 фактори, които водят до появата на целулит

Не си губете времето да плачете за фигурата, която сте имали или затова, че един ден ще я загубите заради целулита. По- добре се научете как да се предпазите от него или да го преборите, ако вече ви се е появил. Определено има какво да направите. Затова нека разгледаме няколко фактора, които водят до появата на целулит. Така по- лесно ще го преборите.

celulit-faktori

НАСЛЕДСТВЕНОСТ
Няма много какво да се направи срещу генетиката. Ако имате хора в рода си, които са имат, вероятно и на вас ще ви се появи. Но това е важна информация, от друга страна. Като знаете, от рано, че ще ви се появи, по- рано ще вземете мерки срещу появата му или ще намалите до минимум щетите от него.

„БИО- КОД“ – ЕФЕКТИВЕН ГЕЛ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК

ВЪЗРАСТТА
Възрастта сама по себе си не влия на появата на целулита, но се отразява на влошаването на състоянието на кожата и на дисбаланса на естрогена, предизвикан от възрастта. Тъй като кожата вече не е толкова стегната и еластична, мазнината по- лесно се разнася и води до появата на целулит.

ТЕГЛОТО ВИ
Целулитът може да се появи както на слаби, така и на пълнички жени, които принципно са по- dieta-prechistvaneизложени на риска. Напълняването води до натиск на мастните клетки и допринася за образуването на целулит. Вероятността от поява на целулит се увеличава с всеки качен килограм.

ФИЗИЧЕСКОТО ВИ СЪСТОЯНИЕ
Поддържането на мускулите във форма е много важно, за да избегнете целулита. Не позволявайте зоните на ханша, бедрата и седалището да губят еластичност и твърдост. Старайте се да тренирате редовно, за да е тонизирано тялото ви.

Възрастта не е от значение, изберете си стил, който да ви е приятен.

ХРАНЕНЕ И ЦЕЛУЛИТ
Храненето е много важно за това вали ще се появи целулит или не. Яжте много плодове, зеленчуци, зърнени култури и фибри, както и пийте много вода.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *