5 чести грешки при гримиране

Има ли жена, която не мечтае за красиви, пищни мигли? Съвременните козметични продукти предлагат изобилни възможности да постигнете точно това, но за съжаление много дами допускат няколко основни грешки и в крайна сметка не успяват да максимизират въздействието. Ето как да отключите тайната на разкошните мигли.

гримиране

Избирайте новите формули

Питали ли сте се, защо понякога цялата ви буза е напръскана като със сажди от пепел? Основният виновник за това е старата, ронлива формула на спиралите за мигли. Преди да похарчите парите се уверете, че избраният от вас продукт върши работа и чак тогава плащайте. Ако продуктът е гъст и лепкав се пазете – това показва, че по всяка вероятност не е много качествен.

Внимавайте с четката за нанасяне

Ако миглите ви са спираловидни, сигурно срещате сериозни трудности при нанасяне на спирала и обичайно обвинявате четката. За да избегнете този проблем, просто изберете четка с по – дълги косъмчета и когато слагате започвайте от средата, докато стигнете върха. Така ще постигнете желания ефект.

Не прекалявайте с обема

Реално погледнато, целта на спиралата е да придаде допълнителен обем на миглите. Когато прекалите с количеството обаче не се получава добре, защото не се получава равномерно покритие.

Почиствай

Много пъти сме казвали, че козметичните аксесоари трябва да се почистват редовно. Това важи с пълна сила и за четката на спиралата, която трябва да е напълно суха, преди да започнете процедурата.

Изберете здравословните варианти

Както и при всяка друга част на нашето тяло, красотата на миглите зависи от вътрешното състояние. Добрата кондиция стимулира растежа, миглите са гъсти, дълги и красиви, дори без намесата на външни продукти. Задължително преди лягане почиствайте старателно областта около очите и въобще цялото си лице, защото остатъците от грим изтощават кожата и задържат полепналите през деня вредни бактерии.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *