2 рецепти за домашна депилация

Всяка жена предпочита да се отърве от неприятните косми сама вкъщи, вместо да хвърля огромни суми по козметичните салони. Тук ще можете да прочете два от начините за ефективно и безболезнено обезкосмяване в домашни условия.

depilaciya-produkti

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Куркума и морска сол – родината на този начин за обезкосмяване е Индия. Там се появява, там е най – разпространен и днес. Разбъркайте една шепа куркума и малко морска сол,  докато не се получи каша. След това намажете всички участъци от тялото, които трябва да бъдат обезкосмени. Оставете го около 15 минути така, за да подейства. След това изплакнете с топла вода. Не използвайте никакви кремове или пък сапуни до края на деня. Ефектът не се наблюдаваkurkuma веднага, нужно е малко повече време, за сметка на това пък е продължителен и кожата става много нежна и гладка. Растежа на космите намалява.

Пемза – обезкосмяването може да стане и с помощта на пемза. Недейте да я използвате върху суха кожа, защото така има вероятност болката да е по – голяма. Намокрете я преди да нанесете пемзата, и ще е много по – безболезнено. Ефектът трае около месец, а когато космите отново започнат да растат ще са видимо намалели, а и по – меки и светли.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *