Как да изглеждаш добре след фитнес

Упражненията за отслабване са интензивни и когато нямаш възможност да се изкъпеш веднага след тренировка, нормално е да се притесняваш за външния си вид. Ако попадаш често в такава ситуация прочети следващите съвети и научи как да изглеждаш добре въпреки всичко.

„Диетин Комплект“ – цъкни тук

козметика и фитнес

Предварителната подготовка

Преди да отидете в залата измийте косата си с шампоан (звучи глупаво, но помага). Повечето от модерните продукти за лична хигиена са направени така, че да защитават от замърсяване и в следващите няколко часа след измиване, действително предпазват. Разбира се, потта ще остане по главата ви, но поне косата няма да изглежда толкова зле.

Внимавайте с грима

Ако играете вашата тренировка за отслабване гримирани, нищо чудно след края, козметиката да се е размазала и стекла навсякъде по лицето ви. Да се справите с този проблем е много по – лесно. Купете си малка тубичка тоалетно мляко и вземете със себе си памук или подходящо тампонче. Тези неща не заемат много място в чантата, а в съблекалнята ще имате възможност да изчистите лицето си.

Червени петна по лицето

Някои хора се зачервяват силно в залата за фитнес и е необходимо да мине малко време, за да възвърне лицето естествения си цвят. Задължително след края на заниманията измийте лицето си с хладка вода, след което нанесете минерална пудра. Преди да го направите обаче се уверете, че лицето ви е напълно сухо.

Неприятните миризми

Да блокираш неприятните телесни миризми не изисква особено старание. След като приключите с упражненията, избършете потта от подмишниците си с кърпичка (тениската също върши работа), след което натъркайте с вашия рол он и напръскайте с дезодорант.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *