Защо да не си боядисвате косата

boyadisvane-kosa

1 . Не е здравословно за косата. Главната причина да не се боядисвате е, че косата става суха и се уврежда, особено с перманентната боя. Косата става чуплива, изглежда неподдържана и много суха. Ако косата ви по принцип е суха, забравете да я боядисвате.

„РЕСТАРТ 1 – 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК

2 . Губи естествената си красота. Някои коси имат естествен блясък, особено на слънчевите лъчи. Някои дори си променят цвета според сезона. С боядисването, тези качества ще изчезнат.

3 . Лошо боядисване. Избрали сте погрешния цвят, не е станало, както сте искали. След боядисването косата ви на нищо не прилича, а ще ви се наложи да носите гадния цвят известно време.

4 . Трудно се поправя. Ако не сте се боядисали правилно или цветът изобщо не ви отива, обърнете се към професионалист. Може да се използва избелващ агент, но само ако косата е здрава и в добро състояние. Другият вариант е да се боядисате пак. Но при всички положения, косата ви доста ще пострада от подобни процедури.

Ако все пак твърдо сте решили да се боядисате, изберете много внимателно цвета, посъветвайте се с фризьорката ви или близка приятелка и отидете при професионалист да ви боядиса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *