Важни факти за косопада

Всеки ден губим коса, но когато е в умерено количество, можем да сме спокойни. Ако обаче губим повече от 50- 100 косъма на ден, вече имаме проблем. За да избегнете косопада (стига не е резултат от заболяване), има няколко полезни съвета, които ще ми помогнат.

kosopad-saveti

1 . Хранене. Лошото хранене или недостига на определени вещества, може много да влоши състоянието на косата ви и да се стигне до загуба на значително количество коса.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК

2 . Прически. Жените, които си правят много стегнати прически, като страничен ефект могат да получат косопад. Така че внимавайте с прическите и не ги стягайте много.

3 . Цигари. Ако пушите, трябва рядко да намалите цигарите, а най- добре да ги спрете. kosopad-ot-stresТютюнът изсушава кожата и отслабва космените фоликули, като по този начин води до косопад.

4 . Стрес. В днешно време повечето хора живеят под голямо напрежение, което се отразява на цялото им тяло, а и на косата.

5 . Почивка. Много е важно да почивате добре и да спите спокойно. Понякога умората и изтощението увеличават косопада. Доказано е, че хората, които спят по- малко, са по- склонни да губят косата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *