Увредена коса? Природата идва на помощ

kosa-hrani

Пресата, сешоара, боядисването… Всички тези процедури се отразяват негативно на здравето на косата ни. За да я съживим, най- добре е да прибегнем до натурални средства.

Чувствате, че косата ви е „трудна“? Постоянно се боядисвате, изправяте или къдрите косата си? Ако отговорът е положителен, може да използвате натурални продукти, които да върнат хармонията и жизнеността на косата ви.

Трите най- често срещани проблеми, свързани с косата, са: сухота, късана на косъма и липса на блясък. Обикновено тези неща са резултат от химически третирания, на които подлагаме косата си, като боядисване, изправяне и пр. Късането на косъм се получава, когато процедурите отслабват косата и я изсушават. Липсата на блясък пък показва, че косата е увредена.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

kosa-krasiva

Как да избегнем тези проблеми? Като използваме продукти, които предпазват косата от високите температури. Може да използваме крем за ресане, за да намалим силата на ресане и така да ограничим късането. Използвайте продукти за миене и балсам, които съдържат витамини и есенциални масла.

Натуралните елементи като витамини, растителни екстракти и масла, които се използват в този тип продукти, зависят от концентрацията на нанасянето, помагат при увреждания от стрес, от околната среда, физическите и химическите третирания.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *