Съвети за разкошна коса

Поддържането на красивата коса може да е много по- лесно, отколкото си представяте. Предлагаме ви няколко ценни съвета как косата ви винаги да изглежда разкошна.

kosa-razkoshna

Не използвайте химикали. Избягвайте процедури за косата, в които се използват агресивни химикали. Не само ще спрете растежа й, но рано или късно косата ви ще стане чуплива и безжизнена. Търсете начини да не ги използвате, тъй като колкото по- натурална е косата, много по- добре изглежда.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Използвайте гел от алое вера. Това е естествен начин за третиране на косата. Употребата върху косата ви ще й даде нов живот, веднага ще забележите, че е станала силна, здрава и блестяща.

Нанесете малко гел от листата на растението, вместо обичайния балсам, оставете върху скалпа ви за 1-2 минути и накрая изплакнете. Ако го правите редовно, ще забележите бързо ефекта.

Извара ви дава блясък. Смесете 2 лъжици извара с една лъжица лимонов сок и нанесете върху скалпа, след като вечеkosa-miene сте измили с шампоана. После отмийте с хладка вода и косата ви веднага ще стане блестяща и копринена.

Използвайте студена вода. Измийте си косата със студена вода. Тя ще затвори кутикулата, като я направи да изглежда здрава и блестяща.

Сушете внимателно. Избягвайте ги, защото горещия въздух може да увреди косата ви. Използвайте най- ниската температура, за да се изсушите, и не го приближавайте близо до главата, тъй като косата ви ще загуби блясъка си и връхчетата ще цъфнат.

Подсушете мократа коса внимателно, без да я дърпате и малтретирате.

Защитавайте косата от топлото. Ако е наложително да използвате сешоар, си сложете спрей за защита от топлината, така че косата ви да не се увреди. Този продукт се използва и при изправяне на косата или къдренето й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *