Съвети за повече блясък на косата

Блестящата и мека коса е синоним на здраве и младост. Отрицателното влияние на околната среда и лошите навици се отразяват не само на лицето, но и на косата.

блясък

За да блести косата, трябва да отразява светлината. Затова кутикулата трябва покрива нежно и равномерно стъблото на косъма. Тогава светлината се отразява в косата.

Неподходящи продукти за коса, агресивни фактори и много химикали могат да променят естествената мекота на кутикулата. Когато косата е увредена, не може да отразява слънчевите лъчи. Тогава косата изглежда безжизнена и суха.

100% от природата – лосионът срещу косопад и оплешивяване – „Ефект-2“. ВИЖ ТУК

Затова ви предлагаме няколко съвета, за да се радвате на блестяща коса:

1 . Не отказвайте червените нотки в боята. Те отразяват силно слънчевата светлина и придават чудесен блясъкблясък1 на косата. Чрез червените нюанси косата ви винаги ще блести.

2 . Увредена коса. Ако усещате, че косата ви е увредена, изберете маска за подхранване и я използвайте поне веднъж седмично. Консултирайте се със специалист.

3 . Тънка коса. Много жени с тънка коса избягват балсамите и други подхранващи продукти, за да не изглежда още по- тънка. Полагайте нежни грижи за този тип коса.

4 . Изсушаване. Ако си сушите косата, правете го нежно. Ако използвате сешоар, дръжте го по- далече.

5 . Решете косата. Това е добър начин за придаване на блясък. Ако косата ви е къса, можете да използвате равна четка. Ако косата ви е дълга, използвайте кръгла четка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *