Рецепти за растеж на косата

kosopad-proteini-2

Има ли начин да накараме косата ни да расте по- бързо? Ето няколко трика как да го постигнете:

1. Енергия на закуска. Това е най- важното хранене за деня, така че трябва да получим достатъчно енергия. Например, сложете в киселото си мляко лъжица бирена мая, друга лъжица соев лецитин, лъжица житен зародиш и още една лъжица мед. Смесете всичко в малка купа и разбъркайте, докато стане хомогенна смес. Ако го ядем всеки ден, косата ни ще е хидратирана, възстановена и ще расте.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

huma

2. Масло от розмарин. В купа сложете половин кафена чаша зехтин, добавете три чаши розмарин, но трябва да е изсъхнал добре. В микровълнова сложете за 3 минути, след това сложете да престои 3 дни. Използвайте след шампоана, като масажирате скалпа и ще видите колко хубава става косата ви.

3. Ограничете употребата на гореща вода. Миенето на косата със студена или хладка вода, предпазването й от високи температури, така ще запазите корена хидратиран и ще предпазите от косопад.

4. Подхранете косата. 1 яйце, зехтин и 2 с.л. мед. Направете паста, с която да масажирате косата си. После завийте с найлон и оставете да действа половин час, след това измийте, както обикновено.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *