Прически, които предизвикват косопад

Поддържането на външния вид е много важен за хората, а жените полагат особени старания, за да са винаги красиви. Въпреки това, са склонни да прекаляват с някои процедури, в стремежа си да са блестящи. Такъв е случая с косопада, причинен заради прически.

pricheska-kosopad

Опъването на косата заради някои прически като кок, плитка и изправяне предизвикват косопад. Получава се, когато жените прекалено много обтягат косата, което причинява накъсването й.

„ЕФЕКТ- 2“ – ТОП- ПРОДУКТЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

От друга страна, падането на косата може да се причини и от фоликулитис (инфекция заради plitkaбактерии), както разбира се, и от десетки други причини.

Като част от процеса на растеж на косата е нормално да падат по стотина косъма дневно. В телогенната фаза косата пада, за да отстъпи място да порасне новата. Въпреки че процесът остава незабележим, всеки косъм по главата ни се намира в различна фаза от развитието си.

Продуктите, които използваме, за да направим косата си по- красива, рядко могат да предизвикат косопад, въпреки че понякога могат да раздразнят скалпа, а това да доведе до падане на косата.

Ако забележите по- обилна загуба на коса от обикновено, трябва незабавно да вземете мерки. Има широк набор от начини, които може да използвате – от домашни рецепти, през специална диета до продукт срещу косопад.

Няколко лесни ежедневни прически. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Mfl09nbyyxE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *