Ползи от къната

Къната е един от най- древните разкрасителни продукти. Използвал се е още преди 6000 години от египетските култури не само за боядисване на косата, но и за боядисване на кожата и ноктите. Кои са ползите от това древно средство за разкрасяване:

kana

1. Поддържа естествения цвят. Подходящ е за жени, на които са се появили първите бели косми и не искат драстично да променят косата си. Къната действа само върху белите косми и поддържа естествения цвят на косата.

„РЕСТАРТ 1- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК:

2. Добър балсам е. Не само добре боядисва косата. Тя е и отличен балсам. Ако искате да засилите въздействието на къната, смесете я с кисело мляко и зехтин и оставете да действа няколко минути върху косата.

3. Премахва пърхота.  Помага косата ви да е здрава.

kosa-razkoshna

4. Намалява косопада. Косата ви се стели навсякъде. Намирате я по възглавницата си, по гребена, в сифона на банята. Доказано е, че каната ще облекчи косопада ви.

5. Прави косата силна. Косата ви е чуплива и връхчетата са отворени? Това означава, че не е достатъчно силна, но къната може да ви помогне. За по- добри резултати можете да я смесите с лимонов сок и малко кисело мляко.

6. Контролира фриз- а. Косата ви е извън контрол, стърчи във всички посоки. Ако ситуацията ви е такава, използвайте къна. Овлажнява косата и я прави мека.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *