Отвари срещу бели коси

При някои хора белите коси се появяват, още докато са тийнейджъри, докато при други, когато станат на 30 – 40 години. Сивата коса придава елегантен и мъдър вид на човек. Повечето хора обаче се депресират, че дори предпочитат да са плешиви.

bqla-kosa-bilki

Има различни билки обаче, които могат да помогнат за потъмняването на косата, като подобрят цвета й.

„РЕСТАРТ 1 – 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК

ЛАЙКА
Чаят от лайка е добър начин да потъмнее косата ви, особено ако е по- светла. Вземете 28 грама суха лайка и я сложете в четвърт вода за 20 минути. Когато чаят изстине, го прецедете. Пресипете в съд и плакнете косата с нея. Оставете си малко от чая и всеки ден си топете гребенаlaika-kosa в него преди да се срешете.

ОРЕХИ
Пригответе отвара, за да покриете белите коси, от черупки на черни орехи. Отварата потъмнява косата за 6 седмици, а цветът няма да изчезне, дори да се миете всеки ден. Може да си нанасяте отварата отново като навлажните зъбите на гребена.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Отвари срещу бели коси"

  1. Тончева   29.01.2016 at 22:21

    Не е ясно описано как се ориготвя лайката. В студена вода ли се слага и да ври 20 минути, или се залива с вряла вода и стои 20 минути. Според мен 1/4л. вода е малко за изплакване, а да отделя за всекидневно потапяне на гребена, е не достатъчно количеството чай.
    Бихте ли описали пи подробно приготвянето на чая?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *