Маска за пречистване на косата от токсините

kosa-maska-toksini

Знаете ли, че косата и скалпът също имат нужда от пречистване от токсините? Ако забелязвате, че косата ви и изгубила здравия си вид, расте по- бавно. Ако след къпане, не мирише приятно и бързо се омазнява, може би е време да я изчистите от токсините.

Прекомерната употреба на химически вещества води до дисбаланс в рН, като води до образуване на бактерии, които не можем да измием с шампоана.

Преди да нанесем маската:

Първо отидете на фризьор и подстрижете връхчетата. След като направите маската, редовно скъсявайте косата си, за да изглежда здрава и естествена.

След като сте подстригали връхчетата, е време за маската.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

kosa-maskata

КАК ДА ПРИГОТВИМ МАСКАТА:

– Бентонит на прах
– Гел от алое вера
– Чист ябълков оцет

Начин на приготвяне:

Смесете съставките и разбъркайте. Нанесете от корена до връхчетата. Сложете шапка за баня и изчакайте 20 минути. След това измийте с билков шампоан.

След маската – етерични масла

Докато косата ви се изчисти в рамките на месец от токсините, може да мирише на мокра коса постоянно. Докато мине месеца, използвайте етерични масла като лавандула, жасмин, мента или други.

Как да ги използваме? Просто добавете маслата към сместа преди да я нанесете. След баня, също може да добавите няколко капки от етеричните масла.

Помнете, че храненето е ключово за пречистване от токсините.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *