Как джинджифилът помага при различни проблеми с косата

Възстановяване на косата с джинджифил: премахва пърхота, дава блясък, предпазва от косопад, подхранва косата и я кара да расте по- бързо. Джинджифилът е растение от Индия, което се използва в кухнята, медицината и за разкрасителни процедури.

djindjifil-za-kosa

ОТ КОГА ДЖИНДЖИФИЛЪТ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА КОСАТА?

Практиката идва от аюрведа и датира от столетия. Аюрведа е индийска народна медицина, която се базира на използването на растения за тялото, съзнанието и духа.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

СВОЙСТВА НА ДЖИНДЖИФИЛА ЗА КОСАТА

Ако искате да избегнете пърхота, смесете масло от джинджифил и зехтин, нанесете върху скалпа и оставете да действа цяла нощ.

Ако косата ви е много суха, отново използвайте джинджифил – много по- добър е от балсам, маска или хидратант с kosa-mayaхимически съставки, подхранва косата и я прави блестяща.

Джинджифилът помага и срещу ранно побеляване.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ДЖИНДЖИФИЛ ЗА КОСАТА?

Обикновено се използва като сок или смесен с други масла, като обикновено се смесва със сусамово олио, със зехтин или жожоба.

Сместа се нанася върху кожата на главата с лек масаж, за да стимулира кръвообращението, оставяте да действа 10 минути. После измийте главата както обикновено.

Ако често използвате джинджифил за косата си, той ще я изсветли , а ако го смесвате със сусамово олио, цветът ви може да потъмнее.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *