Как да засилим растежа на косата

koprinena-kosa

Ако искате да имате гъста и красива коса, а забелязвате, че косата ви не расте особено много, можете да използвате някои природни варианти.

ДОМАШНИ МЕТОДИ ЗА РАСТЕЖ НА КОСАТА

Можете да го постигнете и то с продукти, които обикновено имаме у дома. Представяме ви няколко варианта, които можете да използвате:

1. Зехтин. Това е сред най- полезните подправки. Може да ни помогне и за косата. Загрейте малко количество зехтин, нанесете го върху косата си, масажирайте и изчакайте добре да попие.

2. Храни с протеини. Доказано е, че протеините участват в растежа на косата. Включете в храненето си храни, богати на протеини, като: яйца, риба, мая, спанак, зеле, млечни продукти, бобови култури и пр. Храненето е много важно за растежа на косата ни.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

proteini-dieta

3. Лук. Ето вариант на рецептата с лук за растеж на косата: сложете водата да ври и сложете няколко глави лук. Трябва да ври толкова, че лукът да пусне сокът си във водата. След като го приготвите, изплакнете косата си.

4. Ябълков оцет. Просто го нанесете върху косата си, като не забравите и корените.

5. Сок от картофи. Водата от картофи прави косата блестяща и помага за растежа на косата. Нарежете картофите на малки кубчета и ги направете на пюре. Ако пюрето е много гъсто, сложете малко вода. Прецедете пюрето в чист съд. Така ще отделите излишният сок от картофите, който ви е необходим за растежа на косата.Нанесете върху скалпа. Изпълнявайте рецептата веднъж седмично.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *