Как да върнем блясъка на косата си

kosa-podhranvane

Косата ви няма никакъв блясък и ви се иска да изглежда по- жива? Предлагаме ви няколко полезни съвета, които ще помогнат да имате блестяща коса:

Една от причините косата да няма блясък е, че е суха и увредена. За целта можете да използвате някакъв продукт на основата на кератин, за да я възстановите и малко по малко да си върне предишният блясък.

За да предпазим косата си, друг добър вариант е аргановото масло, което създава защитен слой срещу влагата и така постепенно се връща блясъка й. Може да включите и друг продукт, който да ви помогне за връщането на блясъка до седмица.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

keratin

Шампоанът и балсамът също са много важни за състоянието на косата ни, тъй като те я почистват и й придават блясък. Използвайте продукти, които са подходящи специално за вашия случай. Възможно е някои от тях да не ви свършат работа, така че продължавайте да изпробвате, докато попаднете на подходящия.

В допълнение ви предлагаме няколко полезни съвета, които също ще са ви от полза:

– Не мийте косата всеки ден, тъй като така ще премахвате абсолютно всички естествени мазнини от скалпа. Косата ви ще стане още по- суха и безжизнена.
– Всеки път, когато миете косата, последното плакнене трябва да е със студена вода, за да имате още по- блестяща вода.
– Не използвайте силни бои за коса или такива, които съдържат повече химикали, защото с времето увреждат кутикулата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *